Bejelentés


Peptidweb PEPTIDEKKEL AZ EGÉSZSÉGÉRT! infopeptidek@gmail.com


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözlöm a honlapon

Fiatalodjon velünk!

Létezik reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására! A termékeknek nincs mellékhatásuk. Bátran állítjuk, hogy e termékek Dr. Khavinson tudományos munkájának eredményeképpen igazi értéket képviselnek. Minőségükhöz képest pedig, a piaci árakat tekintve, igen kedvező az árfekvésük.

Khavinson professzor 65 éves !

Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Felfedezésért 2010. november 28-án Nobel-díjra jelölték. A Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézetben létrehozott teljesen új, nagy hatékonyságú technológia, lehetőséget nyújtott arra, hogy kizárólag cégünk részére létrehozásra kerüljön Dr. Khavinson munkája által, a 9 egyedülálló peptid készítményt magában foglaló bioregulátorok új osztálya, a világon egyedülálló folyékony peptidek lánca, a mesotel termékcsalád, és a sejtkozmetika termékcsalád. A termékeknek nincs mellékhatásuk, és nagyon hatékonyak. Bátran állítjuk, hogy e termékek Dr. Khavinson tudományos munkájának eredményeképpen igazi értéket képviselnek, és utánozhatatlanok. Minőségükhöz képest pedig, a piaci árakat tekintve, igen kedvező az árfekvésük.

Oroszországban 15 millió ember élvezi a természetes peptidek jótékony hatásait. 2011.januárjától elsőként európában Magyarországról is lehet ezeket a termékeket rendelni.

Márciustól erre lehetőség van Angliából,az USA -ból,Kanadából,Németországból,Ausztriából és Olaszországból is ! Hamarosan további országok kapcsolódása is várható !

Nézze meg bemutató videónkat a képre kattintva!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!